Dankwoord aan alle vrijwilligers voor Omloop van Valkenswaard 2021

vrijwilligers bedankt

Beste vrijwilliger,

Als eerste bedankt voor uw inzet!!

Het was weer een mooie editie van de 3de de Bruyn Omloop van Valkenswaard. Het weer zat mee, de zon scheen volop in Valkenswaard en omgeving en dat maakt zo’n dag toch aangenaam.

Dat we weer zo’n evenement mochten organiseren is zeer goed ontvangen zowel bij de renners als bij het publiek. We kijken terug op een succesvol weekend met vele toeschouwers langs het parkoers, ook in de finishstraat waren er weer toeschouwers welkom die de renners naar de overwinning schreeuwde. Volop spektakel onderweg op de vele gravelstroken, klinkerpaden en kasseienstroken.

De reacties die gisteren en de komende dagen zijn of worden gepubliceerd in de verschillende media’s zijn lovend. Hier zijn ook de indrukken van onderweg goed te zien in de vele fotoreportages, zie hiervoor onze website www.omloopvanvalkenswaard.nl en op de verschillende sociale media.

Kortom, veel aandacht voor de koers. Zoiets moois organiseren in Valkenswaard en omgeving kan ook alleen maar met de betrouwbare steun van al onze vrijwilligers en onze partners, en daar willen we jullie vanaf deze plaats nogmaals hartelijk voor bedanken

Omloop van Valkenswaard op TV

Op Eurosport 1 kun je op Vrijdag (10 September – om 12u10 en 17 September – om 11u40 ) de samenvatting zien van de 3e de Bruyn Omloop van Valkenswaard. Ideale momenten om nog even lekker na te genieten.

De komende maand wordt deze editie afgerond en richten wij ons vizier dan weer op de editie van 2022. Zondag 4 September 2022 kunt U alvast rood omcirkelen op uw kalender.

En uiteraard hopen wij jullie daar ook weer bij te mogen begroeten.

Houdoe en bedankt!

Scroll naar boven